Hooks herrgård och spa så härligt

 
 
 
Det är sol ute, den lyser helt underbart här inne i sovrummet när jag skriver det här. Det är ljust och fint, precis som hjärtat känns efter en natt borta på spa. Den här resan skulle vi gjort förra året, men den fick ställas in när Elin fick cancer, men nu blev den av. 
 
 
 
 
 
Igår när vi kom till Hooks herrgård & spa så var rummet redan klart så vi checkade in och vilket rum så fint i två våningar. Jag älskar komma bort och bli överraskad. Vi hade bokat ett spapaket med ett lite finare rum. Vårt rum låg i herrgården och bara två trappor ner till spat.
 
 
 
 
 
 
 
Vi började med lunch och sedan blev det bubbel på rummet och byta om för spa, slappa och bara ta det lungt.
 
 
 
 
 
 
Spadelen på Hooks är nybyggd, väldigt fint inrett, fräscht och lagom stort. Utomhuspoolerna är fantastiska med usikten ut mot sjön. Där satt vi länge, länge. När min man var runt 35 år började vi åka på spa,  då trodde han att det inte var något för honom men efter första gången så var han fast. Han förstod hur gott det gör för kroppen. Hooks spa har fått spa awards 2015 och vi var lite nyfikna på det.
 
Att få sitta i badet, ligga och vila på en solsäng, dricka ett glas bubbel osv ger så underbar avkoppling. Så alla dessa  samtal och beröring som ger så himla mycket för oss som man, fru, som föräldrar, livspartner. 
 
 
 
 
Jag märker hur våra samtal är djupare nu efter efter allt som hänt, hur vi accepterat och gått vidare och funnit glädjen i det som är nu. Att sitta tillsammans och känna den lugn och kärlek som finns mellan oss. Herregud vad vi fått klarat av mycket det sista året Elin fick cancer. Så många tårar vi haft ihop, så mycket smärta, ångest och glädje. När vi är själva pratar vi om det och allt annat som vi vill göra, som vi gjort, hur vi tänker osv. 
 
När vi kom tillbaka till rummet hade det blivit mörkt.
 
 
 
 
 
Efter spat gick vi på rummet och och fixade oss fina inför trerätters middag. Jag tog på mig en gammal blåsa,  den är klassisk och fin.
 
 
 
 
 
Maten var så god och allt så fint dukat. All personal var trevliga, vilket betyder mycket när man är borta. Vi tog det billigare vinpaketet till och det stämde bra överens med maten, eller som Kalle säger – det gifter sig. 
 
 
 
 
Så vaknade vi och åt frukost och sa hej då till fina Hooks herrgård och spa och var hemma inom två timmar. Om en vecka är det sjukhus en hel vecka för oss, men nu har vi myst och känner oss redo och så tacksamma för allt vi får uppleva och har flera resor att se fram emot. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Hooks herrgård och spa så härligt”

  1. Ett så vackert par ni är! Kloka är ni också som tar vara på er och bygger vidare på er relation.
    Det verkar vara väldigt fint där på Hooks, kanske kan man locka med sin man dit…

  2. Ni är superfina ni två. När maken och jag var på Hooks sist fansn inte spaet, bara en utomhuspool i parken. Det här ser dokc supermysigt ut. Jag tror verkligen att om man orkar hålla ihop genom nöden so to speak – då blir man solida tillsammans. Vi har också haft en ganska jobbig resa, men som tillsammans med våra snart 26 år ger oss en härlig harmoni och livsglädje. Hoppas resan hem gick bra och att helgen blir fortsatt fin. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/02/13/projekt-livet/

  3. Ååå…så fint och mysigt det var i den nya delen, den gamla känner jag igen!! Ni två var ju bara så FINA på era foton!! Ser underbart ut o maten mums..!! Fantastiskt rum ni fick, där skulle man mer än gärna kunna spendera en helg.Din blus är så fin, funderar på att köpa den 🙂 Nu får ni ha en underbar Alla Hjärtans Dag. Kram på er!!

  4. Åh det är verkligen väl unt, som vi säger här uppe i Norrbotten – ni behöver verkligen sådant med tanke på allt som är och varit kring dottern. SEN jättefina bilder som får mig att längta till spa 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *