Spegel

 
 
Det är ju länge sedan nu vi la golvet utanför badrummet och jag planerade för en svart spegel där redan då, men sedan har vi varit på Ikea massor av gånger men inte köpt någon. Det har inte funnits plats i bilen eller så har jag priorterat något annat, men nu har vi äntligen blivit med spegel och satt upp den. 
 
 
Den vita fina spegeln från house doctor har fått sin plats i hallen igen där vi ska tapetsera. Om man lever efter feng shui så ska man inte ha någon spegel så att man ser in i sovrummet, men det stör inte mig 🙂 
 
 
Idag kommer Elins lärare hit och det ska förhöras på prov. Jag ska passa på att träna eller ta en promenad. Behöver försöka komma ut en stund varje dag, märker att jag mår mycket bättre då. Förra veckan fungerade inte det, men nu är det vanlig vardag med skola här hemma och då kan jag passa på. Om några dagar vänder det, då har vincristin och kortison gjort sitt i kroppen och Elin har 2.5 vecka innan det är dags igen. Ska bli härligt! 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Spegel”

  1. Så himla fint med spegeln till golvet (fast den är väl svart, inte vit). Den lilla hallen blir större iom att ljuset från sovrummet brer ut sig i spegeln. Det kan ingen feng-shui rå på.
    Önskar er en fin dag.

  2. Riktigt snygg blev det, och älskar stora och avlånga speglar. Har själv en väldigt lång spegel och älskar den 😀 föresten har en frågestund på min blogg, du vill inte lägga en kommentar för att hjälpa mig samla ihop lite frågor? : )

  3. Vilket fint golv! Vi ska göra ett bytt badrum och jag är inne på att det ska vara ett mönstrat golv, men har inte sett något "rätt" ännu. Men detta golv var ju jättefint! Vet du vad kaklet/klinkers heter och var ni köpt det?
    Tack för en fin blogg

    1. HejDetta är betongplattor lägga det osv och om kräver en massa hur man ska lägga dem, rekommenderar hellre vanligt kakel som finns nu. Det fanns inte så mycket när jag ville göra om hemma. Dessa är köpta på Allrum, men butiken har de inte längre. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *