Nu åker jag till sjukhuset

 
Nu är väskan packad och hönshuset städat och alla ärenden fixade. Nu tar jag och åker till sjukhuset några dagar. Elin är kopplad med dropp och går på toa flera gånger i timmen så vi sitter mest på rummet. Tar med mig datorn och betar av lite mail och så tittar vi lite på film osv. Tiden brukar gå rätt fort och där kan man bara lata sig. 
 
 
 
I min lilla verkstad som jag kallar den har jag förvaring av strö och mat till hönsen. Sågspån som jag strör på bajsbrädan förvarar jag i en korg som min granne skulle göra sig av med. Älskar gamla slitna saker där ute. Ska bli härligt när värmen kommer och jag kan pyssla mer ute igen. Hoppas inspirationen kommer då att vilja gräva i jorden och plantera m.m. I vinter har vi mest gottat oss med massa annat och det är vad jag har orkat med. Har inte orkat prestera så mycket efter julen. Jag mår väldigt bra i huvudet, men jag orkar inte vara så ambitös i att baka, pyssla, göra om, städa osv. och jag kan inte stressa då säger kroppen ifrån. 
 
Men vi lever livet som vi mår bäst av just nu, ni får vara med på vår resa och bloggen delas precis som vårt liv är just nu. Upp och ner, lågt och högt. Livet ändrar sig och jag ändrar mig och snart är våren här och då sätter man fart med allt pyssel igen och får energi. Längtar till vi kommer igång med vårt växthus och en massa annat men som sådana här veckor när det är sjukhus hela veckan och sportlov så blir det fokus på det. Att alla mår bra och att vardagen rullar på. 
 
Ha nu en bra dag och ta hand om er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Nu åker jag till sjukhuset”

 1. Du får hälsa Elin att hon skall krya på sig.
  Min granne har höns, funderar på att skaffa.
  Men är lite tveksam, binder upp mig då.
  Har haft hästar och hund hela livet, nu är det
  skönt att bara ha en katt som är självgående.
  Ha det gott till er båda…

 2. Ibland får jag akta mig för att läsa din fina blog på jobbet – för jag blir så rörd att jag vill gråta då och då 🙂
  Tack för att du skriver så fint. Det inspirerar mig till att ta tillvara på min familjs vardag. Det är nu som livet är mitt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *