Frukost och duka fint

 
Det har varit så skönt att ha en helg hemma utan att fara omkring och samtidigt är jag en ganska rastlös person som tycker om när det händer saker, men när Elin är sämre då blir vi andra också lite låga och så tar vi det lugnare. Så igår var en latdag för oss, jag tog bara en promenad med en vän och sedan blev det inte så mycket gjort. 
 
 
Sötaste äggen ska fyllas och ha på bordet i vår, eller stoppa smycken i finns här 
 
 
Idag ska vi sätta lite fart, vi har så himla många småsaker i varje rum som borde fixas. Något som är trasigt, kablar som ligger osv så det tänkte jag vi skulle ta tag i. Gå igenom vad vi behöver köpa för att kunna laga saker osv. 
 
 
Underlägg här, koppar och blomkruka här, keramikkronor här 
  
På bordet har jag tänt Voluspa ljus från Tullhuset. Älskar de ljusen och doften på denna är mild. Har flera stycken av dem och eldat upp många. Min man är känslig mot starka dofter men denna klarar han av, finns här Älskar duka lite fint på morgonen när alla är hemma och tända ljus. 
 
 
 
 
Fick hem dessa söta äggen i veckan från Westcoast company som jag ska fylla med något fint, ska fundera på det. De är annars söta att ha smycken i. Jag behöver ha lite ordning på mina ringar som jag brukar ta av mig och lägga lite överallt. Ställde dem på bordet så länge, men kommer nog vara sötast med någon liten blomma i om e ska står där. Får fundera på det.. 
 
Hoppas att Elin kan vara med oss ute lite idag. Hennes blodvärden har sänks, det syns för hon är vit och kall i huden och hennes ansiktsuttryck blir lite annorlunda. Det brukar bli så efter en högdos. Förra gången så behövde vi inte fylla på blod, då ökade det av sig själv men det tog två veckor innan hon blev pigg. Vi får se hur det blir denna gången, bara ta en dag i taget så går det bra. 
 
 
Ha en skön söndag!
 
Kram Lotta
 
 
 Adlink

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Frukost och duka fint”

  1. Vilken trevlig dukning!! Ibland måste man tillåta sig själv att ta en vilodag minst en dag i veckan. Min man har alltid tagit söndagen. Man blir heller inte yngre. Ha en fortsatt trevlig söndag÷)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *