Grusgång och grillplats

 
Igår på morgonen när jag kom ut så såg det ut så här framför huset. Nu var det dags att lägga grusgång och börja fixa för en grillplats. Jag hade så mycket gårdsgrus kvar så det skulle räcka och bli över. 
 
 
 
För inte allt för länge sedan såg det ut så här, så vi har röjt en del innan. Jag har ganska mycket gräs fortfarande som jag vill kunna klippa med åkgräsklipparen men jag måste röja bort sten först. 
 
 
 
När jag gick in kl 18 på kvällen såg det ut så här. Jag hade grävt bort gräs och kört grus som en tok och jösses vad trött jag var på kvällen. Skönt trött som man blir när man jobbar med kroppen. Älskar svettas som en liten gris och slita i min trädgård. För mig är det avkoppling. Ingen annan träning behövs dessa dagar.
 
Idag ska jag fortsätta att lägga kantsten utmed grusgången och andra stora stenar runt själva grillplatsen. Sedan har vi en supercool gammal eldtunna i skolan som ska bli grill och fina fyrkantiga stenar som ska bli sittplatser men de är så tunga så de kan jag inte flytta på själv. Ska också till stan någon dag och köpa mer ligusterhäck så det blir klart på högra sidan av dörren och börja med själva köksträdgården. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Grusgång och grillplats”

  1. Hej Lotta

    Vad duktig du är. Jag skall också göra en uteplats med grus. Vad gör du för underarbete för grusgången, kör du med grövre grus som du plattar till med en maskin? Och sedan lägger det fina gruset ovanpå? Vad har du för typ av grus?

    M.v.h Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *