Allt kommer tillbaka

Igår var det full rulle för oss och en jättebra dag, jag fick många ärenden uträttat och vi har fixat med Elins nya skola. Nästa vecka ska hela familjen vara igång, båda barnen till skolan och vi ska så smått börja jobba. Det känns fantastiskt. Allt kommer tillbaka och tänk att vardag ska bli så härligt.
Idag ska jag fortsätta vara i trädgården, det finns alltid så mycket att göra här hemma och det är jag glad för. Jag tycker om att det finns att göra. Vi försöker att få trädgården lättarbetad så man mest bara behöver klippa gräset. I själva köksträdgården ska jag fortsätta med att köpa markduk och lägga flis, det ska köpas staket m.m Eftersom jag ska börja jobba om några veckor med reportage så får det ta den tid det tar. Jag har i alla fall beställt mer häck så jag kan göra klart.
Idag är det sommarvärme, 30 grader ska det bli här. För varmt enligt mig 🙂 men vi tar dagen som den kommer. Bäst att njuta nu när jag har sista dagarna här hemma med Elin.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Allt kommer tillbaka”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *