Glutenfria lussekatter och fint väder

 
Startade dagen med att baka lussekatter, glutenfria. Det blev bullar istället för kringlor för degen är ganska kladdig. Du hittar tex. recept här 
 
 
 
 
Annars har vi haft en ganska lugn dag, plockat med tvätten och dammsugit men inte så mycket mer. Nästa vecka ska jag börja pynta. 
 
 
 
Har beställt nya gardiner och väntar att de ska komma och två julstjärnor. Har inte börjat pynta än ordentligt, men två hjärtljusstakar åkte upp på eftermiddagen. 
 
 
 
Nu ska det bli kaffe och sedan blir det sitta och ha det bra. Helgerna går så fort men Kalle har i alla fall tagit tre veckor ledigt vid jul. Det ser jag fram emot. Nästa helg ska vi på lite julmarknad hade jag tänkt. 
 
Ha det gott! och imorgon ska jag iväg och fota bilder, hos vem får ni se imorgon kväll. 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Glutenfria lussekatter och fint väder”

  1. Så härliga bilder!! Otroligt så himla fint det blir i naturen såhär års! Och snön gör det inte sämre precis. Jag bor också på landet och bara älskar hur vackert det är! På min blogg kan man se hur viterlandskapet gör sig till något alldeles extra på vår gård. Älskar det!

  2. Vilka vackra bilder och så fint ni har det inomhus! Har du tips på mysiga och bra julmarknader i Östergötland? Ha en fin pysslig vecka! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *