Första advent

Ljusstake från Billa gård
Det är så skillnad på mig mot hur jag förr, när barnen var små hade jag så mycket krav. Då skulle den perfekta frukosten intas på advent, ljusen skulle tändas och allt skulle vara så där mysigt och fint kl 8.00 på morgonen. Om det stod disk på diskbänken var liksom kris. Nu är det annorlunda. Jag har ändras, vi har ändrats.
Idag somnade jag om till kl 10.30. Killarna var på fotboll på morgonen och jag sov tills de kom hem. Vi hade ingen fin frukost att duka fram för kylskåpet är tomt och ljusen tände vi kl 11.00.  Disken var inte bortplockad och huset är inte perfekt. Men på bild ser det ju bra ut 🙂
Men vi satt sedan länge med vårt kaffe och jag tog på mig skönaste understället i ull från Kari traa och det har gått omkring med. Älskar färgerna på deras kläder, de gör mig så glad. Har även deras träningskläder. När vi satt där så kände jag mig avslappnad och lycklig. Livet är annorlunda nu och känslan av att bara få sitta runt det där bordet med min familj är den bästa känslan. Jag tillhör någon, jag har en familj som älskar mig, vi har det bra. Det är advent för mig.
Vi har inga stora krav idag och tar dagen som den kommer. I eftermiddag ska vi på bio om Elin mår bra (hon mår illa varje dag och kräks av sina cancermediciner. Tabletten mot må illa hjälper inte men de ska till sjukhuset och prata med doktorn imorgon när hon får cytostatikadropp)
Jag tror vi ska ta något att äta på stan innan för ingen orkar fixa mat, ja kylskåpet gapar ju tomt också.
Ha en fin advent kära ni!! tack för allt gulligt ni skriver. Ta hand om er och ge er själv positiva och goda tankar så mår ni bra i advent.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Första advent”

  1. Det är precis så det skall vara. Mysigt och tid för bara vara, inte en massa måsten!
    Ha en fin dag och hoppas, hoppas ni kommer iväg på bion! Kram Martina i Varberg

  2. Som tur är har även jag kommit till det läget att familjen är det viktigaste av allt och detta utan att drabbas av de svårigheter ni kämpar med. Kanske är det åren som gjort mig klokare så att jag struntar i disk och dammråttor och istället njuter av den stund som bjuds.Följer din blogg och gläds med er i allt det ljusa och varma som bär er.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *