Att vara lite låg, islyktor och erbjudande

 
Jag längtar efter snö igen. Det var så himla fint när snön kom.I frysen uppe i vår gamla skola har jag islyktor kvar sedan förra året. Jag ska ta fram dem nästa gång när snön kommer. Det är bra att ha några sådana på lager Om man tex ska ha gäster. Tycker islyktor är ett sånt vackert och enkelt tips att göra hemma. 
 
Idag ska jag hitta på lite olika saker här hemma. Har tagit det ganska lungt sista dagarna och nu behöver vi nog båda komma igång lite igen. Behöver städa hönshuset och fortsätta bygga växthus. Vi kan ju vara lite av och på. Antingen latar vi oss eller så kör vi och då går det undan. 
 
 
 
Nu önskar jag er en skön dag! Vi har har som sagt haft lite dåligt med energi denna veckan och det är ju lite upp och ner när man lever som vi gör. Alla har vi väl våra dagar när vi mår bra eller ämre. Jag mår ofta bra när jag får vara hemma och det händer saker samtidigt, men sista veckan har jag haft svårt att ta för mig saker. Jag måste lära mig att acceptera att det vara så ibland, även om jag inte gillar det. 
 
Många människor tycker ju om att sitta still och läsa och ta det lungt, men jag mår bra av att vara igång. När jag blir seg, trött och inte gör saker sätter det sig på humöret och jag mår sämre. Det liksom drar ner mig. Ingen kan ju vara på topp hela tiden, helst inte nu när Elin har cancer så man får acceptera det, men jag strävar såklart alltid mot att få göra sånt som jag mår bra av. Jag saknar snö och solen, jag saknar min energi. 
 
Jag är tacksam över att kunna vara hemma, kunna jobba och även kunna ta vab så Elin kan ha skola hemma, men det gäller för mig att hitta på saker under tiden så att tiden känns värdefull och meningsfull. Skulle jag bara sitta här hemma och tycka synd om oss själva så skulle det inte bli så bra, ja ni förstår vad jag menar.
 
Så idag tänker jag gå ut, för när jag är ute så mår jag alltid så bra och får massor av energi. Idag ska jag fylla på måbrakontot med lantluft. Hoppas ni får en skön lördag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Att vara lite låg, islyktor och erbjudande”

  1. Fina Lotta.
    Förstår att du nu får energilösa dagar ibland. Det är en naturlig reaktion nu när du kan slappna av lite mer gällande Elins cancer. Du/ni har varit så starka och kämpat så detta halvår. När faran inte längre är akut är det naturligt att kroppen och själen släpper på spänningarna och låter all trötthet som lagrats under dessa månader sippra fram.
    Jag önskar er alla en lugn och fin adventstid.
    Kram

  2. Jag tycker att du är en otrolig kämpe<1ngen kan ju förstå er situation som ni har med sjukdom. Jag tror på er med er sammansvetsamande familj. kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *