Återhämtning

 
Små krukor här , ljusstake här 
 
Idag har vi haft en sådan där skön dag. Går fortfarande i pyjamas fast Elins lärare har varit här och haft skola. 
 
 
Underlägg här , porslin Gerbera
 
Har börjat pynta i varje fönster och tar lite i taget. Behöver många paus däremellan och stopp och bara sitta och glo som jag brukar säga. 
 
 
Kruka här 
 
(Ni som tänkt skriva att blommorna är gifta för katt kan jag säga att Findus har aldrig rört en blomma. Han är utekatt och bryr sig inte om växter inne ) 
 
Elin mår så mycket bättre nu så det är som man själv kopplar av lite mer. Hennes hb har ökat av sig själv utan fylla på blod, så underbart och det märks att hon har mer energi.  Hon orkar gå upp och ner i trappen som hon vill osv. 
 
 
 
Findus har fått en ny bädd som finns här 
 
Jag själv återhämtar mig mer nu än innan, ungefär som Findus 🙂  Imorse somnade jag om och sov till kl 10.15. Är jag borta en dag så kräver kropppen mer vila de andra dagarna. Jag beundrar min man som orkar åka och jobba varje dag, det hade varit väldigt tufft att gå upp sådär tidigt och vara social med människor hela dagarna. 
 
 
Fina stumpeljusstaken här 
  
Jag planerar istället för mysiga saker med familjen, julmarknad med svärmor till helgen och baka julgodis och bli klar med pyntet. Imorgon ska Elin till skolan och ha lektion med en kompis. Hon går ju in på sidan och tar ett steg i taget. Jag ska fixa lite blommor och sätta på vinterdäcken på bilen. Det händer lite varje dag och det känns bra.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Återhämtning”

 1. Hej Lotta!

  Har dragit mig för att fråga då det känns som muslort med tanke på vad som hänt i ert liv. Men nu så..
  Vilken storlek har du på underläggen? Velar o kan inte bestämma mig 🙈

  Det är och har varit fantastiskt att få läsa om er resa o jag är väldigt berörd!
  Glad att det går åt rätt håll för elin! Stark o vacker flicka ni har!
  Fortsätt dela med dig av ditt liv 💕

 2. Hej Lotta. Så skönt att höra att Elin mår bättre. Hon är en tuff tjej!

  Jag ville fråga hur ni gjorde med Findus när han blev utekatt? Hur länge väntade ni tills ni släppte ut honom, och har han kattlåda inne fortfarande eller gör han allt ute? Hur gammal var han när ni kastrerade honom? Vi får hem en kattunge efter nyår och bor också på landet, vill lära den att vara ute precis som Findus så småningom 🙂

  Kram till dej och din familj, ni är fantastiska allihop!

  1. Findus började att gå ut när han var ca 16 veckor, först i koppel och sedan sprang han med oss och nu vill han inte gå på lådan längre. Vi är ju hemma nästan alla dagar så han springer ut och in som han vill, bortskämd med att kunna få ha det som han vill 🙂 Jag tror han var 6 mån när vi kastrerade honom. Lycka till med din katt. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *