Så vackert

 
 
Aldrig har nog naturen varit så vacker som nu, jag suger in alla färger och dofter och känner mig glad för varje dag vi får vara hemma och ha det så här bra. En skön morgon fast lite blodprover är tagna. LAH kommer till oss framöver för prover m.m så vi kommer slippa åka till staden/samhället.
 
Nu blir det lite jobb, ut och trimma lite gräs och bara ha en bra dag hemma och landa. Nu behöver inte Elin ta tabletter på nätterna tack och lov så vi får sova också, så skönt. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Så vackert”

 1. Tänk att vardagen är det man längtar efter mest och tröstas av när något dramatiskt och hemskt händer i ens liv!

  Njut av dagen, njut av våren.
  Kramar
  Britteli/Alingsås

 2. Kramar till Er alla. Har följt Din blogg från första stund så jag tycker nästan jag känner Din familj lite. Du har gett mej så många fina stunder, älskar hur Du skriver, beundrar Dej Lotta, Du är en kämpe.

 3. Hej Lotta,
  Det är en underbar tid att njuta av just nu. Ibland kan det te sig trösterikt att allt runtomkring prunkar och blommar. Att livet fortgår. Men stundvis kan det också kännas tungt. Varför stannar inte hela världen upp när vi har kris? Så länge vi pendlar i våra känslor är det ingen fara. Då kan psyket hantera det som sker. Tänker mycket på er och främst på Elin. Så skönt för henne att hon får bra smärtlindring. Kärlek till er alla!
  Kram L

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *