Odla i pallkrage

 
Bakom vårt uterum finns pallkragarna som vi fyller med kryddor på sommaren. Än så länge är det lite för kallt, men snart så. 
 
 
På morgonen sa jag hej då till mina Norrläningar som fick en lång resa hem nästan till Kalix, jag hoppas vi får ses snart igen. Sedan kom grannen och frågade om vi kunde ha 13 pensionärer på fika i mitt uterum som inte hade någonstans att vara i blåsten och det gick ju bra. De hade både rullator och rullstol, men allt funkar. De fick både uppleva att tuppen som kom och hälsade på och katten 🙂 nu ska jag gå ut och gå med min vän Maria sedan blir det jobba dagen lång för att kunna ta lite semester.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Odla i pallkrage”

 1. Hahahahaaa jag döööör smulan…
  Klart det skulle sitta 13 pensionärer i ditt uterum…vart skulle de annars ta vägen…..??
  Du goa goa kvinna!
  Saknar dig!
  Kram Katarina

 2. Världen skulle behöva flera som du Lotta så skulle den vara både trevligare, vänligare och gladare att leva i❤️ Förresten så var reportaget om dej i Drömhem och trädgård jättefint👍 Ha en bra dag! Kram

 3. Pensionärerna tyckte säkert att det var jättetrevligt att få sitta i ditt uterum och titta på tuppen. Vad gott det måste kännas att ha gjort dem glada.

 4. Tack vare dej så har det blivit 2 pallkragar här i år. En med jordgubbar och den andra med sallad morot och lök. Mina fingrar är inte gröna men jag hoppas att jag lyckas med nåt av det.
  Ha en trevlig helg
  /Ann-Sophie

 5. Du är härlig Lotta som välkomnar människor så naturligt hem till dig, måste varit en härlig upplevelse i ditt uterum!
  Jag är så impad av dina pallkragar, jag misslyckas alltid med mina. Inte själva odlingen utan det runt om, ogräset tycks alltid ta över mina pallkragar totalt. Hur har du gjort underarbetet till dina? Berätta gärna! Jag kan annars rekommendera kryddodling på friland, jag har galet mycket oregano, citronmellis, timjan, mynta och dragon som kommer år från år som perenner i ett kryddland och lockar till sig allsköns olika fjärilar. Minimalt med skötsel mer än att ta bort gammalt rusk på våren, gödsla lite och sen växer det. kram !!

 6. Så fint!! I år ska jag flytta mina pallkragar till ett annat ställe o ha 3 på varandra som ni har, blir lite bekvämare så. Har tänkt lägga plattor runt men det var finare med stenar tycker jag, ja ngt får det bli, vad har du i botten?? Tidigare la jag tidningspapper o det funkade, så det inte kom upp ogräs!! Vilken färg har du använt som är giftfri? Ska nog också måla mina. Så får det bli, impad av dina fina!! Trevlig helg på ER!! 🙂 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *