Findus och hönsen

 
Det har gått så bra med Findus, han vår lilla bäbis kan man säga. Han följer oss där vi går, han busar som en kattunge och han får vara med oss lite ute när vi är ute.

 
 
Han har lärt känna kaninerna och nu har han även lärt känna hönsen. Det går jättebra! Först var han lite nyfiken och närgången men han har lärt sig att hålla lite avstånd.
 
 
Det är så mysigt att ha honom ute med oss när vi grejar, när han är borta en stund så bara ropar man. Vi ska kastrera honom om ett tag ca 6 mån och då ska han få bli en utekatt så mycket han vill, men än så länge är han med oss. Han har växt massor och ägaren sa att vi ska nog räkna med att han blir en 7 kilos sibirisk katt. De blir stora. Älskar den här lilla filuren så mycket!
 
Kram Lotta
………………….
 
Mer om Findus kan du läsa här om du srollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Findus och hönsen”

  1. Hej!
    Vi har tre hankatter två skogkatter och en som "bara" kom till oss. Vi har haft flera hankatter men tyvärr blev de inte så gamla eftersom de blev påkörda fast vi bor på landet. Men det jag rekommenderar Er är att kastrera honom redan vid ungefär 12 veckor. Han kommer inte att var könsmogen då och han kommer heller inte att "stränta" och springa iväg för att kolla honkatter eftersom han inte är så gammal. Detta är något som veterinärer inte tycker är fel. Tycker att det är trevligt att läsa det Du skriver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *