Projekt

 
Till helgen ska jag starta upp mina pallkragar, det ska fyllas på jord och gödsel och sedan ska jag köpa fröer. Jag skulle vilja bygga en jättepallkrage att ha potatis i , det är något jag saknar. Så är min man pepp på att börja riva borta vid hönshuset för att bygga växthus till helgen. Men vi behöver göra klart en del annat innan det.
 
Så här tänker vi omkring projekt. Man har de där vanliga som man måste göra, som måla på huset osv och som är ett evighetsprojekt som aldrig tar slut. Men för att tycka det är roligt så har vi alltid ett sidoprojekt det som man egentligen vill hålla på med hela tiden och som man håller på med tills det slutförs. Så brukar vi jobba parallellt med dem. Bygga växthus kommer ta tid och pengar, så under tiden man sparar och köper in grejer kan man hålla på med det andra under tiden. 
 
 
 
Å katten, lilla kattungen han har sovit hos mig hela natten. Just nu upptäcker han huset. Han är som ett barn, han springer runt och upptäcker sedan kommer han och gosar och tankar lite kärlek. Jag kommer ha svårt att jobba idag.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Projekt”

  1. Jag skulle inte kunna koncentrera mig med en så underbar ny familjemedlem :-)Med katter i huset känns det aldrig ensamt. Jag är hemma sjuk (gravidkrämpor) och är så tacksam över våra två kattpojkar som förgyller tillvaron. Ha en bra dag tillsammans.

    Kram

  2. Hur gamla de än blirbde små liven så är setbollar ens egna barn. Man oroar sig när de är ute på nätterna, när de inte har ätit lika mycket som de brukar någon dag m.m.
    De förgyller ens liv varje dag. Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *