Bananpannkakor lchf

 

 
Återigen har jag lagat ett bra recept från Åses fina bok Ät och njut  Igår på morgonen blev det brunch istället för frukost och lunch, så då gjorde jag bananpannkakor. De var supergoda och till det blev det hallon och grädde. Sedan åt vi korvar och ostar också. 
  
 
Porslin Gerbera
 
Om man kör strikt lchf så ska man nog vänta med dessa, men om man som jag kommit en bit eller nästan är klar funkar dessa utmärkt. Du kanske varit och tränat osv. Banan är inget jag åt i början när började med lchf. 
 
 
Blomkrukor här
 
Jag känner att när jag tränar/rör på mig 3 dagar i veckan samt i veckorna äter oftast frukost/lunch som ett mål och sedan middag på kvällen då kan jag ibland göra avsteg både på helgen och dagar i veckan vid vissa tillfällen. För mig funkar det bra, på andra inte. Så anpassa alltid efter din egen kropp.
 
När du ser på instagram att jag ibland fikar på vanligt bröd osv så är det för att jag kan det, det vet jag nu att alla inte kan. En del får sug efter en gång. Även om du inte kör Lchf så är detta är bra mellanmål till tex. ungarna. Min barn tyckte de var goda. 
 
 
 kaffekopp här
 
Receptet är 4 ägg, 2 bananer, 1 tsk vaniljpulver som du mixar ihop och steker. Jag valde smör. 
 
 
Tack Åse för grymt recept!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Bananpannkakor lchf”

  1. God morgon!
    Inte bara jag som gillar Åses recept ser jag 🙂
    Gjorde en kycklingrätt enligt hennes recept i helgen, den var såå god. Hon är en inspiration i matlagning.

    Ha en fin dag, kram Carolina

  2. Cecilia Hedström

    Hej och tack för din trevliga blogg, såg på ditt matbord hade du så fina underlägg var kommer de ifrån hälsningar Cecilia Hedström

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *