Inköp till katten

 
Idag är jag en lycklig Lotta som ska hälsa på kissen. Nu har jag även beställt några saker till honom. Den här lilla klösbrädan ska han få som han kan ha där nere och ligga på i matrummet. 
 
 
 
 
Den här stora klösträdet ska han få där uppe på hallen i sitt egna lilla hörn. Han ska bli en utekatt med tiden, men den känns bra att han får lite och klättra på direkt när han kommer. Den fäster man på väggen och det tycker jag verkar bra. 
 
 
Så har vi köpt denna kattlåda som heter Modkat för den har jag hört bra om och så är den lite snyggare att ha framme. Allt kommer från Supercat.  
 
 
Så nu ska ni snart få se nya bilder på kissen som fyller 8 veckor idag .
 
Kram Lotta
 
…………………..
 
Mer om Findus kan du läsa här om du srollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Inköp till katten”

  1. Blir kanon det där 🙂 Roligt att få handla och planera inför att nya familjemedlemmen ska flytta in. Jag brukar spraya med lite kattmynta på klösbrädan, då blir våra missar alldeles knasiga.

    Kram Louise

  2. Vi har den kattlådan till våran katt. Tycker den är toppen, dock så tycker jag att lukten sätter sig lite i plasten och särskilt på den blå påsen man har i lådan, men jag har jobbat fram en teknik som funkar superbra. Först lägger jag everclean direkt i botten på lådan. Sedan lägger jag i den blå påsen och så lite everclean i den med och sen…. Sen lägger jag i en stor svart sopsäck och så på med ett lager av kristaller i den. Haha, låter kanske lite överdrivet, men det funkar verkligen hur bra som helst. Ingen lukt alls. Och så blir den superlätt att rengöra. Bara att lyfta ut sopsäcken med kristallerna när det är dags att byta. Har det ev läckt igenom till everclean-lagret i den blå påsen så tar man bara bort det som vanligt. Och det har aldrig läckt så mycket att man måste rengöra den blå påsen. Värt att prova tycker jag 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *