Att fånga dagen

 
Jag är mycket bättre på att fånga dagen nu när jag jobbar hemma mycket och blivit äldre. Är det sol så tar man vara på den och går ut.
 
 
 
I år ska vi troligtvis inte till fjällen eftersom det blir katt istället, så igår så fick fjällen flytta till oss. Vi solade, grillade hamburgare och tog ett glas rött efter målning inne.
 
 
 
Jacka Didriksson, Stövlar Uggs
 
Inne ser det ut som kriget, men det skiter vi i just då. Det där med att kunna stänga dörren om skiten kanske kommer med åldern. Förr skulle jag alltid städa som en tok och ha det perfekt hemma då hann jag inte njuta lika mycket. Eftersom livet inte kommer i repris så gäller det att ta hand om det varje dag, så skiten får vänta
🙂 
 
 
 
 
Sedan hoppade vi badkaret med ett glas bubbel så det blev en underbar alla hjärtans dag.
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Att fånga dagen”

 1. Exakt! Ta tillvara på tillfällena.Här brukar vi också grilla ute trots snödrivor o allt därtill men vad gör det när solen skiner…? Här blev det förresten ett glas riesling till laxen. Nu laddar vi för ny vecka med nya möjligheter. Kram, kram

 2. Det är så bra att du skriver om sådant. Så många människor som ständigt är på jakt efter något. Så många som missar så många viktiga stunder för att de har siktet inställt på något annat. Ibland är det lättare sagt än gjort men jag brukar tänka att det är ett gott steg att åtminstone vara medveten om det där. Kram och god söndag!
  http://happyvardag.se/2015/02/15/kulingvarning/

 3. Åh så härligt det ser ut, vi hade sol idag så det blev två långa promenader men det blåste rejält så det blev inget sitta ute tyvärr .
  Allt gott, kram Anna

 4. Vad härligt det ser ut <3 Gäller att ta vara stunderna. Är riktigt nyfiken på hur sovrummet ska bli 🙂 Duktiga ni är som fixar och donar.
  Kram och ha en fin dag

 5. Snubblade förbi din blogg igår kväll och fastnade direkt! Efter många timmars feel-good läsning kände jag hur har jag kunnat missa denna blogg? Det är en fantastisk resa du har gjort och den glädje samt positivitet du har, från det lilla till det stora, sprider sig via bloggen direkt till läsaren! Ett fantastiskt fint jobb gör du och fortsätt vara den du är ❤️!

  Kram från Nora, 28

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *