Så kom solen

 
Idag kom solen och idag kom energin igen. Den kommer och går och det ser lite olika ut för varje dag. En bättre dag för oss båda. Så skönt!!! 
 
 
 
Byxor här och tröja här 
 
Jag har städat, nu är det fint här igen, helt otroligt så mycket man hinner skita ner bara på några timmar. Jag kan inte skylla på familjen heller för jag är nästan värst själv. 
 
 
 
 
Idag var blomsteraffären öppen så några nya amaryllis till borden, det gör så mycket med lite blommor och dessa står sig länge. Var hos mamma också och lämnade lite blommor. Jag älskar skämma bort henne för hon är sjukpensionär. 
 
 
Elin satte igång och slog in paket när hon kom hem för hon ska träffa sina tjejkompisar och ha paketleken. Philip tog med en kompis hem och det är alltid så underbart att vara hemma när han kommer och höra skratt från övervåningen. Igår frågade jag om de skulle vara hemma hos honom i samhället eller här. Vi ska vara här hos oss, det finns lite mer och göra här 🙂 så glad när han säger så. Vilken tur att även lantlivet erbjuder mycket för 13 åringar också. 
 
 
Nu ska jag snart ut och gå med min vän Helena. Hon ringde förut och sa ”Lotta nu behöver vi prata” . Det behöver vi verkligen. Mina nära tjejkompisar är som mina livlinor. Jag och Kalle pratar om allt, men han har inte samma behov att tjata om allt hela tiden. Helenas mamma fick också cancer nyligen så vi känner igen mycket och kan ge mycket stöd till varandra. 
 
Nu har Elin skola och jag ska jobba. Har sålt flera reportage och mycket roliga jobb framöver att planera. 
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Så kom solen”

  1. vad härligt det låter..blir så glad av att läsa din blogg och hur ni delar med er av livets slingriga väg..kärlek till er alla <3
    kram Åsa

  2. Vad roligt för Elin! Fint med blommorna, var det snitt-amaryllis? Fina! Nyfiken på vad Philip och kompisar hittar på, här är det spel om grabbarna får välja (vilket de inte alltid får 😜). Ha en fin tisdag! (PS. Såg vi är flera som heter Åsa här, jag har kommenterat tidigare, ser du skillnad på namn/adresser? DS.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *