Ostar och lucia

 
 
Jag planerar vad vi ska äta kvällen före julafton, det blir nog plockmat tror jag. Vi brukar ha lite julmat någon kväll före jul men så har jag bokat pinchos också för att slippa stå vid spisen och bara få mysa. Förr hade jag så mycket traditioner jag ville hålla fast vid skulle jag göra alla dessa nu så skulle jag inte orka. Nu vill jag bara ha det bra, det är mitt enda krav. 
 
Vi kommer hjälpas åt att handla och städa i år, det ska bli skönt. Jag har fixat alla julklappar så min man har det bra med det i alla fall. Skulle han ta hand om julklappsinköpen då hade vi haft fullt upp dagen före julafton 🙂 
 
 
En sväng till ostbutiken före jul det är ett måste för mig. Det är mitt godis som jag värdesätter högt.
 
Nu får ni ha en riktigt skön luciadag. Vi ska på trevligheter, berättar mer sedan. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ostar och lucia”

  1. Klokt tänkt det där att släppa på traditioner. Det är lätt att luras till att det bara är jobbiga grejer som blir till måsten (ex städa), men även sånt som eg är positivt som traditioner, god mat, sånt man vill och brukar ha, kan bli jobbigt. Ska nog också boka restaurangbesök för familjen före jul, bra idé! Ha det fint och jättegott m ost! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *