Sonens nya rum

 
När jag var borta bestämde pappan i huset att barnen skulle få byta rum, vi hade pratat om det lite innan för det är aldrig någon som sitter i tvrummet där uppe längre. På sikt tänkte vi att det kommer hänga ungdomar där inne, men nu är de mest på sina rum. Så sonen fick tvrummet, det är vårt största rum i huset. När vi flyttade in var detta en tvättstuga med sidogarderob och innan det ett gammalt kök. Vi har satt in en kamin så han kan elda där inne, det blir supermysigt på vintern. 
 
 
Kuddar har han köpt på Gekås i Ullared
 
De byggde om hörnsoffan och satte in sängen och så fick han behålla den stora tv, istället så får vår dotter en walk in closet. Bilden visar en del av rummet. Vi har stort där nere så vi behöver inte rummen där uppe till något speciellt. Det kommer ta lite tid innan det är klart, men vi behövde inte måla om. Sonen var nöjd med ett vitt rum och dottern blev glad för New York fondvägg där hon ska ha sminkbord. Ska visa mer bilder framöver. En liten början på walk in closet hittar ni här 
 
 
Nej nu är det dags att packa, imorgon blir det reportage i Stockholm och så vill jag äta lunch på Zetas trädgård. 
Kram Lotta
 
Mer bilder från barnrum hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Sonens nya rum”

 1. Men åååå vilken dröm för era barn!
  Vilka underbara föräldrar ni är!
  Tänk att få en egen walk in closet…ååå det vill ju jag meee ha…
  Å vilken lycka att vara liten/stor kille o få värsta största rummet där man får plats med många kompisar o bara hänga…;)
  Underbart!
  Kram Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *