Att ha full rulle

 
Å jösses vilken dag, fullt upp kan man säga och så tror man att det ska vara lite lugnare 🙂 men jag har gjort mycket trevligt som jag mår bra av inte jobb direkt.  
 
Min syster kom hit och fick spa, ni kan tänka er att hon njöt. Jag tog fram krämer, fixade fötter, hon bubblade i badkaret osv så hon somnade i fåtöljen i badrummet när det var klart. Sedan åt vi smörgåstårta och äppelkaka, yes jag tog mig allt en liten bit jag med. Sedan körde jag hem henne och satte igång att städa när jag kom hem. 
 
 
Sedan har jag kommit efter med jobb på datorn så jag jobbade undan där några timmar, har en del kvar men nu har jag äntligen en ny kalender så jag kan boka nästa års jobb. 
 
 
 
På eftermiddagen sprang jag 3 km och klippte allt gräset, så nu är det fint här igen. Nu ska jag prata lite med min man som jobbat över. Bilderna är från min hage utanför köksfönstret, I Love it!
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att ha full rulle”

  1. Förstår att hon somnade efter den ompyzzlingen. En sådan dag kan man leva länge på och bära med sig i tankarna. Vilken fin vy du har att titta på. Kram Chatarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *