Fika i Linköping

 
Idag har vi varit och träffat barnens farmor och kusin i Linköping. Först shopping och sedan fika. Farmor gillar gå i affärer, så det var mysigt.
 
Barnens kusin Natalie har ju varit med i Paradise hotell nyligen så det finns mycket att prata om 🙂
 
 
 
 
Nu fixar jag middagen för killarna i huset är på fotboll och sedan ska jag ut och gå. Det är kallt som tusan så det blir att klä på sig. Jag har skaffat mig en till mössa, jag älskar mössa. Har alldeles för många mössor men jag använder dem ofta. Gillar inte frysa! Måste skaffa nya skinnhandskar också för mina kom bort i London förra året. 
 
 
Ha en fin kväll
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *