Bara känna höst

 
 
Det blev lite tokigt med denna bilden i lördags så här kommer den igen. Jag är så glad i höst, har ingen större längtan efter jul ännu så jag lever bara i nuet nu. Jag har mycket som ska hinnas fixas med i höst så den får gärna finns kvar länge. 

 
 
Nu ska jag ut och täcka golvet i mina nya lilla verkstad så ska jag försöka sprutmåla i eftermiddag. Har även beställt en elektriker som hjälper mig med elen. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Bara känna höst”

  1. Fin bild!! Håller med dig.. Jag kan längta efter julen, men visst är hösten vacker. Tiden går så fort ändå så det kan få vara höst ett tag till 🙂

    Kram Josefin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *