Vinterpynta

 
Idag vaknar jag till en dag utan måsten, så jag vill fortsätta att ta fram pynt och se vad jag har i mina gömmor, jag ska sätta upp någon slinga ute och bara gå omkring i pyjamasen och ha det gott.
 
Igår började jag att göra om lite på bordet i vardagsrummet. 
 
 
Lyktorna är vintriga, men för den del inte så juliga. Tycker de gör sig fint redan nu och jag såg dem i Örebro, men klicka dem här
 
 
 
Dessa ljuskoppar i glas från Day home är det nummer på, de är superfina till advent, men så länge så stoppar jag blommor och lite ljus i dem. De finns här. Nu ser man inte numren men det gör inget så länge för det är ju inte advent riktigt ännu. 
 
 
När jag pyntar tänker jag i nivåer, så jag visste jag ville ha en gren på bordet och några fina glaskulor. Glaskulorna tycker jag också är vintriga och går bra att använda hela vintern som prydnad. De finns här
 
 
 
 
Jag är väldigt glad för mitt Tine k bord, många bloggare har redan bytt ut sina men jag älskar mitt. Det är inget bord man sitter och äter vid, men det är ett bord man njuter av att titta på och ibland räcker det bra. 
 
 
Så nu fortsätter vi att ta hand om varandra och den här dagen så får vi se vad den har att erbjuda. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Vinterpynta”

  1. Ni har det så fint och mysigt hemma hos er Lotta 🙂 Alltid lika roligt och titta in här hos dig.

    Trevlig helg önskar jag er!

    Hälsningar Åsa

  2. Hej Lotta! Så enkelt o så fint med glaskopparna som du har ljus o mossa i! Undrar bara vad du har så att ljuset står stadigt däri? Så tacksam för svar. Ha en fin måndagkväll! Mvh Linda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *