Duka i rosa

 
Porslin vitt Gerbera, kanna Mateus, servetter här , underlägg här 
 
 
Igår hade vi mina föräldrar här på pizza och jag dukade i lite rosa och svart. Det tycker jag är fint nu så här innan jul. Min man var på årsfest och blev avtackad efter 4 år som ungdomsansvarig i styrelsen i byn. 
 
 
Voluspa här
 
Så var jag ute på gården och tände massor av ljus för så gör mamma när vi kommer till henne. Det tycker jag är så välkomnande. Så massor av ljus inne. 
 
 
Ljuskoppar rosa här, glas gamla Boda Nova
 
 
Det får nog bli Ikea snart och fylla på ljusförrådet, för nu eldar jag många, många varje dag. Jag borde kanske börja fundera på julklappar, fast jag ska knappt köpa några…eller några måste vi ha. Fast mest av allt så vill jag åka till London igen och det vill mina barn med. Så en resa, det är min önskan det. 
 
 
Ha en fin söndag, nästa helg då vill jag börja gå på julmarknader.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Duka i rosa”

  1. Vilken fin dukning och härligt med alla ljusen. Jo, här är vi också sugna på Londonresa. Sonen vill gärna vara närvarande på Hobbitpremiären 1 december så vi får se om vi bokar resa endera dagen. Han kom hem ifrån Irland för tre dagar sedan så väskan är redo menar han…Nu ska jag ut och kolla in adventsgranen som ska pryda vår gård och som just maken kom hem från våra ägor. Ha en mysig dag med de dina. Kram,kram

  2. Hej! Lotta ville bara tala om att jag älskar din blogg,hade en egen men la tyvärr ner den för två år sedan, Jag känner igen mig i din blogg därför älskar jag att läsa den. Den är bäst. Så mysig. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *