Möta inspirerande människor

 
Bord ommålat gammalt, spegel House doctor, vas här , ljusstakar Tove Adam
 
Något av det bästa med blogg är att man träffar så många underbara människor och en av dem ska jag träffa tisdag, det är Maria Helander som var med på resan till Spanien och jobbar som samtalsterapeut, beteendevetare, mindfullnessinstruktör och författare. Hon syns också på tv just nu som delaktig i gift i första ögonkastet. Min bekantskapskrets har utökats betydligt sedan jag startade bloggen och jag får träffa många spännande människor som jobbar med roliga saker.
 
Alla de mötena ger mig massor av energi. Ibland när jag varit hemma hos kvinnor som berättar om sina drömmar och berättar vad de ska göra tex. på sin gård så har jag tänkt ”jo men visst, det funkar nog” och ett år senare är de igång och det går jättebra. Det får även mig att tro att det finns möjligheter i det mesta. 
 
Idag har jag inte så många måsten, jag skulle vilja fixa klart i min verkstad men jag har inget skåp ännu. Får ut och leta efter det och så skulle jag behöva fortsätta städa källaren. Min man är bra på mycket, men inte att plocka ordning på sina saker 🙂
 
 
Ha det gott!
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Möta inspirerande människor”

 1. Hej Lotta
  Håller med. Jag har träffat så många underbara kvinnor genom min blogg och att utbyta erfarenheter med andra gör att man växer som människa. Bloggen har verkligen hjälpot mig att växa och bli trygg i mig själv. Låter kanske fånigt men så är det och det tackar jag alla mina underbara läsare för. Och att kunna få möta en läsare på riktigt är ett riktigt äventyr som öppnar många dörrar. Ha det så trevligt med din nyfunna vän.
  Annette

 2. Ha ha ha, då har våra män något gemensamt;-)
  Ja du Lotta, det är snart ett år sedan du var här. Helt otroligt vad tiden går!
  O du är verkligen ett energiknippe av rang och så positiv!!
  Jag behöver få lite mer självförtroende så jag kan öppna den där dörren som jag är så nyfiken på men inte vågar öppna.
  Ha de gott!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *