Jul på Svanängen

 
 
Ett av de julreportage som finns ute nu är hemma hos bloggaren Lantligt på Svanängensom jag besökte förra julen. 
 
 
 
I reportaget står det att jag fotat alla bilder och det är inte sant. Även Anna har fotat bilden på huset och på barnen som bakar i reportaget, men tyvärr har Allt i Hemmet inte skrivit ut det fast det stod med i texten. 
 
 
 
Nu börjar jag bli sugen på jul. Jag har ska pynta lite i min verkstad och planera några jobb som jag kan fota hemma framöver innan juljobben sätter igång. Nu börjar det snart vara ok tycker jag 🙂 jag ska börja med att pynta ute och sedan är jag klar med allt utom granen till advent. För mig är julen från första advent och två dagar efter julafton,  sedan vill jag ta bort allt pynt. Alla gör olika och tur är väl det och jag har redan barn som tjatar och vill pynta, men till advent sätter vi igång på riktigt. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jul på Svanängen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *