Inspiration och möte i Linköping

 
 
Kavaj och topp här, byxor Sprudla
 
Vilken härlig dag jag haft idag. Tog tid på mig att gå runt i Linköping och bara inspireras. Det finns mycket fint men det saknas också en del i vår stora stad. 
 
 
Tre av mina favoriter i Linköping, Norins Ost, cafet Chocolat och Fiskhuset
 
 
Härlig inspiration på Systrarna Grön
 
 
 
Jag älskar blomsteraffärer så jag besökte systrarna Grön och trädgårdsföreningen. Sedan en tur till Esq också.
 
 
Där köpte jag dessa söta träljusstakar.
 
 
  
 
Sedan hade jag bokat lunch med Maria och det blev ett himla härligt möte och en början på något nytt. Kommer kunna berätta lite mer framöver. För så här är det, jag har många olika saker på gång just nu och det måste man ha när man är sin egen och vissa saker tar väldigt lång tid innan man kan berätta fullt ut och vet om det blir något av det. Marias blogg hittar ni HÄR
 
 
Sedan avslutatde jag dagen med att köpa cream kaffe hos min vän Thess i tebladet och imorgon har barnen studiedag så då blir det mer roligheter med dem.
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Inspiration och möte i Linköping”

  1. Linköping är en fin stad, jag har en mycket nära och god vän som bor där, tyvärr har vi jäkligt svårt att få till en träff någon gång antingen jobbar jag eller så har hon annat att göra. Lite svårt när jag jobbar i vården och typ aldrig jobbar lika från vecka till vecka.
    Men som sagt Linköping är en fin stad
    Kram Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *