Att ha ett till ställe för mys

 
 
Vantar här
 
I eftermiddag tog jag med glögg och pepparkakor och gick ut till min verkstad. Där planterade jag amaryllis och funderade på en ny ställning att hänga fågelmaten på.
 
 
Fårskinn här
 
Det är trivsamt där ute och så får man skita ner, det gillar jag som är en liten gris när jag pysslar.
 
 
 
Så har jag hämtat mitt fårskinn, det är så fint. Det ska jag ha på stolen här ute så jag slipper frysa om rumpan när jag sitter och pysslar och så får det vara med på styling. Jag valde ett brunt denna gång, du hittar det på Ebbes butik här
 
 
Nu ska jag jobba undan lite för att lägga mig badkaret med min man, han har tagit ledigt imorgon så vi tar fredag ikväll 🙂
 
 
P.s så har min vän i Skottland bloggat om mig, oj vad jag fick längtan dit igen. Det inlägget hittar du här
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Att ha ett till ställe för mys”

  1. Åh vilka mysiga bilder 🙂 det får kompensera att vi inte fick snö här.. Fårskinnet blev jag kär i 🙂 är det mörkbrunt m lång päls?
    Kram Anna

  2. Först o främst….TACK för det fina paketet som kom i min brevlåda idag! Så fint inslagen o ett jättesött visitkort inknutet på den. Boken ska jag öppna till mitt em. fika idag o ha en riktig mysstund med tända ljus 🙂 Så fint du har fått det i ditt arb.rum/bod. Ha en fin helg!! Kram Bodil

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *