Stövlar, kor och lantliv

 
När jag vaknade efter barnen gått till skolan gick jag ut i trädgårdslandet i mysbyxor, nattlinne och stövlar . Där stod jag och grävde i tystnanden och myste av mitt lantliv. De enda som tittade på mig bakom stenmuren var dessa.
 
 
De är dessa stunder som får mig att förstå hur lycklig lottad jag är som får bo så här på landet och jobba hemifrån vissa dagar. Jag är så glad att jag vågade jobba med mitt eget och kan ta dessa stunder som ger mig så mycket glädje. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Stövlar, kor och lantliv”

 1. Hej lilla gullhönan..
  Vilka underbara bilder. Tänk om korna bara viste hur vackra de ser ut på dina bilder.
  Å så fnissar jag lite då jag ser synen av dig i nattlinne o stövlar o jord under naglarna…
  Du är ju bra söt du!
  Kram Katarina

 2. Helt ljuvligt. DU har dragit vinstlotten Lotta! Önskar att även jag kunde få jobba hemifrån och njuta av dessa skönheter in på knuten. Själv bor jag också på landet- dock inga fyrbenta åskådare. Men jag njuter i alla fall trots vattenläckage i garaget. Men lite avis är jag nog på dig att kunna jobba hemifrån. Kram

 3. Åh, de här bilderna tilltalade mig! Så fint du har fångat kossan mitt i den svenska naturen! Det är lätt att förstå att du älskar din miljö och njuter i fulla drag.
  Kram, Gunilla

 4. Jag älskar bilder på glada kor! Tycker att det är så förskräckligt med kor som står trångt och smutsigt hela sitt liv utan tillgång till frisk luft och möjlighet att få röra på sig. De här korna blir extra vackra just för att de symboliserar sund djurhållning.

 5. Å så fint namne 🙂 Att leva sin dröm…måste skapa frid i själen.

  Genom val jag har gjort uppstår frid och harmoni….även om jag bor i ett villakvarter och jobbar heltid på ett jobb som inte andas jag till fullo.

  Ha det finfint.
  Mvh, lottasskaparkraft.blogspot.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *