Pyntat vid poolen

 
Stolar här, parasoll här, matta finns ej längre, kruka gammal
 
Igår höll jag igång som en tok här hemma, först städade inne och sedan tog fram utemöbler och växter. Nu anser jag att sommaren är här och i helgen ska det bli toppenväder. 
 
 
 
Idag ska jag ta med mina barn till staden en sväng, sonen ska köpa avslutningskläder och jag skulle vilja ha en liten blommig klänning till fest på lördag. Jag är inte så van att bara kunna gå in i en affär och välja, men det kan jag ju nu utan att slippa tänka på att jag inte kommer i dem. 
 
 
Hoppas ni får en solig och fin dag och fredagsmys till er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Pyntat vid poolen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *