Pitmedden Garden och egen guide

 
Skottland vart ska man börja, jag hade det så himla bra. Bloggaren Scottish moment hade ordnat ett boende i en liten stenstuga på Pitmedden Garden och där var det så vackert, sedan var hon och hennes man min guide i 3 dagar och följde med mig runt. Att hon ville göra en sådan resa med mig betyder oerhört mycket, jag hade aldrig fått se allt utan dem. Tänk att det finns så snälla människor fast vi aldrig träffats innan. Skulle du behöva guide i Skottland runt Aberdeen så går det bra att maila henne här 
 
 
Jag börjar med att visa stugan. Alla hus är i sten på Skottland, i stort sett och naturen skiftar hela tiden från öppna fält till fjäll. Det var bland det vackraste jag sett. Lika så vädret, från ena stunden sol till regn. men kolla stugan, visst är det som i en film. Jag dog lite när jag såg den.
 
 
 
 
Jag hade packat en väska med allt från regnkläder till en tunnare jacka, för det gick det åt..ja ni ska få se 🙂  Min jacka som jag hade med mig är en Barbour från Sharpman i det senaste mönstret och den passade toppen i denna miljön. 
 
 
Mer bilder på naturen tar vi snart, nu ska jag ta mig en kaffe och vakna till. Ha det så bra! 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Pitmedden Garden och egen guide”

  1. Men så fint, jag vill se mer! Skottland vill jag absolut åka till någon gång, sonens kompis föräldrar är där nu.

    /Jenny

  2. Britt Thormeyer

    Å så mysigt det ser ut,vill se massor av detta.Läser din blogg varje dag,en av mina favoriter.=)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *