Pallkragarna med kryddor före och efter

 
 
Utanför vårt uterum där min man ofta grillar så har vi pallkragar med kryddor. Han tycker om att kunna ha det i matlagningen. Jag gillar att pyssla och plantera så vi kompletterar varandra.
 
 
 
 
 
Det behövdes fräschas upp där, så jag målade pallkragarna, tog bort ogräs och fyllde på nytt grus från Flisby med lite natursten i, mycket snyggare än det vi hade nu.
 
 
Byxor här
 
 
 
Totalt köpte jag kryddor för 200 kr och så satte jag ner de gamla torra penséerna, det är kul att blanda lite så man blir glad när man ska se allt tillsammans. Det ska vara fint för ögat tycker jag. Så fanns det lite som överlevt från förra vintern ockå.
 
 
 
 
Så här såg det ut när jag började
 
 
 
Fler bilder från min trädgård hittar du i min bok här, nu vill jag fortsätta pyssla lite. Har så mycket kul som jag längtar efter att göra här hemma. Så behöver jag jobba lite vid datorn också. Ha en skön kväll!
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Pallkragarna med kryddor före och efter”

  1. När jag började följa din blogg så va det fullt med inredningstips, lite pyssel och DIY. Du framställdes som genuin, jordnära och empatisk. Senaste tiden har din blogg tyvärr bara känts som ett skrytforum. Självklart ska man vara stolt över det man åstadkommit! Men vart tog ömsintheten och solidariteten vägen?!

    1. Vad tråkigt att du tycker det, jag känner själv att jag bjuder på allt. Att göra pallkragar fina och nästa projekt att fixa hönshus ..det känner jag tex. är riktigt DIY 🙂 Det är nog bättre du läser en annan blogg runt Örebro för jag tänker skryta vidare på mitt sätt. Kom gärna hit på kaffe annars så kan du känna mig på riktigt eller skicka ett mail så vi kan prata vidare. Kram Lotta

  2. Otroligt fint! Jag gillar att kragarna är såpass höga att man slipper böja sig ned för mycket. Bättre för både rygg och knän.
    Jag gillar också att du har lagt grus runtomkring pallkragarna. Stilrent!
    Ha en bra dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *