Översvämningar i Bosnien

 
 
 
Jag fick ett samtal igår från min vän Dragana Pranjic hennes fb sida hittar du HÄR, hon var förtvivlad och ledsen och hon berättade att hennes familj i Bosnien har fått lämna sin bostad för floden som har översvämmat deras stad. Många familjer på hennes barndomsgata står utan hem, de har ingenstans att bo, saknar mat, vatten, kläder och ved m.m som försvunnit med floden. Familjer som fått lämna allt de äger. 
 
 
 
 
Han bad mig att uppmana dem som kan hjälpa till att skänka någon peng till de behövande att maila henne så kan hon berätta mer. Hennes man kommer åka ner på plats och dela ute till de familjer som behöver kläder, sängar, vatten, ved och om det bara är 50 kr så är allt välkommet. Jag har sett fattigdomen de redan hade, och nu med detta så har de behov av allt. Jag kommer sätta in pengar från mig. Dragana är en underbar kvinna som redan tidigare gjort mycket för dessa fattiga människor, så detta kommer ni få ta del av vart pengarna kommer gå till.
 
 
Jag kan inte förstå att det är samma gata och samma flod som jag fotograferade för några månader sedan där allt var så vackert och där man lyckas bygga upp staden efter kriget. Att där stod jag, och det är bara ett par timmars flygresa bort. Mer info hittar ni på Expressen HÄR
 
 
Du som vill hjälpa, maila Dragana på Gagafloda@gmail.com
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *