Öland tur och retur

 
 
 
 
Tjohoo nu är jag hemma igen, vilken härlig dag och vädret var toppen även om det var blåsigt på Öland. När jag är borta så tycker jag det är roligt att klä mig lite finare, här hemma blir det ofta mysbyxor eller arbetsbyxor. 
 
 
 
 
 
 
Jag det fick bli stövlar idag, men sedan blev det så varmt i bilen så jag fick ta skor också 🙂
 
Nej nu ska jag fortsätta dricka mitt vin och duka när mannen grillar. Ska visa några bilder från Öland också, det är ju så fint där.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Öland tur och retur”

  1. Åh vad snygga de vita Hunterstövlarna är! Har ett par bruna som är i princip helt släta under nu = utslitna. De har använts i stallet men eftersom hästen är såld ska jag nog satsa på ett par vita nu:) Tack för inspirationen 🙂 Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *