Natur i Skottland

 
 
Jag vet inte om mina bilder får er att förstå vilken vacker natur det bjuds på i Skottland. Nära Aberdeen där jag bodde så såg naturen ut så här. Stenmurar, höga träd, djur och kullar. Vackert så det gör ont. Mitt i allt detta bor Scottish moment,en tjej från Sverige som gift sig med en skotte och bloggar där.

 
 
 
 
 
Skottland är inget land man åker till för sol och bad, det är för att njuta av den skitfande naturen eller dricka whiskey 🙂 jag gjorde båda. Har man fint väder en dag så får man vara glad för det och då kan man även bada såklart. 
 
 
Naturen skiftar i färger beroende på vädret, så ibland mer och åt det kalla och ibland åt det varma hållet. Det är till viss del likt Sverige, men mer skitfande i färger och mer böljande landskap som ändras snabbt. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Natur i Skottland”

 1. Therese Ståhlgren

  Åh, så fina bilder…… Förstår att du haft en underbar resa bland kullar och grönska.

 2. Väldigt vackert.
  Vilken skillnad mot den storstadsdjungel jag bor i.
  Kommer nog att sakna naturen riktigt mycket under min tid i Bangkok.
  Är du självlärd eller har du gått fotokurs?

 3. Hej Lotta!
  Jag kan bara hålla med dig. Skottland är otroligt vackert. Vår dotter studerar i Aberdeen och i slutet av april var vi över för en liten längre semester tillsammans med henne. Vid tidigare besök har vi bara tagit dagsutflykter men denna gång åkte vi runt.
  Tack för din härliga blogg och vackra bilder!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *