Vår på altanen

 
Tine k möbler och kruka här, Lykta nedlagd butik, vas här
 
Idag var det inte samma värme ute och ingen sol, men helgen…jag säger bara wieee vilken helg vi haft! Jag har tagit ut möblerna och börjat pynta lite. Om det är fint väder så har vi så skönt där upp på altanen mot väggen. 
 
 
 
Blommor från Euroflorist
 
Sedan har jag beställt lite nya kuddar och ett stort fin täcke till denna altanen. Så ska jag nog be en sömmerska sy nya kuddfodral och köpa ryggkuddar till alla sittplatser. Fast det där med att sy borde jag kunna själv. Jag har gått en 2 årig utbildning som sömmerska på gymnasiet, men tappade det intresset. Jag får fundera på det. Vill ha enkla vita kuddar bara. 
 
 
 
 Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vår på altanen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *