Sol i hjärtat sol i sinnet

 
Bord Blomsterkompaniet i Vellinge
 
 
Vilken dag!! Jag har sett att ni också har det bra i solskenet. Jag har varit ute och planterat, min bästa vän Maria och hennes familj har varit här på lunch. Vi tog en promenad och kaffe i solskenet. Sedan har jag fotat bilder ikväll och bara njutit av vädret. Dessa bilder är från igår kväll.
 
 
 
 
Jag bara säger det att sol är värsta lyckopillret!! Nu ska jag titta på tjejfilm med min dotter. 
 
P.s Glöm inte bort att Allrum har frakfritt tom den 30/3 ikväll ska jag titta in och beställa lite nytt till min altan. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sol i hjärtat sol i sinnet”

  1. Anneli Palm Carlsson

    Hej!
    Du har en inspirerande blogg, jag läser den varje dag.
    Man blir glad och får tips o idéer.
    Hälsningar Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *