När alla hjälps åt

 
Så mycket fortare det går när man hjälps åt och mycket roligare med för den delen. Vi kräver att våra barn hjälper oss här hemma, istället får de annat av oss, som tex. en resa till Göteborg näst, näst vecka.
 
 
 
 
Om man förstår att man måste göra något för att få något annat, så har man fått en liten bit gratis här i livet. Om barnen jobbar/hjälper till så skapar det tid till att umgås och göra roliga saker tillsammans, så tänker vi. ”Om du hjälper mig, så hjälper jag dig”. Vi är ett team. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker om när vi är tillsammans, det är en skön familjekänsla. Om det är att såga och dra ris eller fin middag så är det samma känlsa. Vi hör ihop, vi hjälper varandra och vi finns för varandra. Jag gillar också livets kontraster, att ena dagen sitta i Polen och dricka vin och ena dagen jobba på vår gård här hemma. 
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”När alla hjälps åt”

  1. Jag håller helt med dig och på nåt sätt känns det som vår skyldighet att lära våra barn att hjälpa till och göra rätt för sig samt at det inte är farligt att arbeta med kroppen! Tror bara vi gör dem en tjänst genom att låta dom vara med! Vi brukar också ha såna där vårstädardagar som tex at kratta bort alla stenar som plogats upp gräsmattan, tråkigt jobb men så mycket fortare det går när man hjälps åt cph så mkt roligare det är!
    Kram och allt gott i vårsolen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *