Att vara borta och jobba

 
Jag har varit iväg idag och fotat ett fantastiskt hem, vilket förmån det är att träffa alla gulliga bloggare och så få inspireras av deras hem. När jag var borta ringde min mamma och sa att hon plockat hem en liten kille som har ont i magen. Nu när jag skriver så fäller vår granne ner träd på gården, de har blivit så stora så det är dags att ta bort några träd och sätta nytt.
 
Nu har jag kopplat alla bloglovinläsare hit till denna bloggen duktiga  Julia  har länkat om bloggen hit…så nu är vi alla på rätt ställe 🙂 Jag hoppas ni ska få mina uppdateringar och jag lovar fixa till alla mina gamla inlägg så det blir stora fina bilder. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Att vara borta och jobba”

 1. Anneli Österström

  Hoppas din lille gullige kille mår bättre nu.
  Visst blir det tomt när man fäller gamla gårdsträd, men när det väl börjar grönska blir hålen mindre i naturen. Tack för din fina blogg den/du inspirerar mig dagligen,kram.

 2. Så fint, Lotta! Jag kommer att fortsätta läsa här – varje dag kollas om det blivit nåt nytt inlägg!
  Nu har vi ju allt VÅR-vackert att se igen…
  Kram! Lena

 3. Vilken underbart fin vårbild! Måste passa på att säga va fin din nya blogg har blivit Lotta. Toppen när bilderna är lite större också. Tusen tack för all härlig inspiration som du sprider. Kram Mikaela

 4. Härligt med ny blogg! Och vilken underbar vårbild du bjuder på 🙂 Stora bilder är det bästa!

  En liten tanke: jag följer dig via Feedly och nu kommer det inte upp några bilder i läsaren. Bara så att du vet liksom 😉
  Kram!

 5. Hej Lotta,
  Jag tycker det är jättegråkigt att jag inte kan se dina bilder längre via explorer 9

  Ha det bäst
  //Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *