Syren och skolavslutning

 
 
Vi har en syrenbuske som blommar sent utanför vårt hus. Just nu är det ljuvligt att känna doften innan man går in.
 
 
Här utmed väggen ska det läggas sten
 
 
Det är skolavslutning i veckan, jag längtar och samtidigt inte. Min fina kille slutar 5:an i byskolan och ska börja i samhället. Sista barnet i byskolan och det känns sorgligt. Jag gick där som barn, mina syskon och nu mina barn. Tiden går och jag är nog redo för detta hoppas jag, mycket minnen från skolan som kommer upp. Ska titta över barnens kläder i veckan så allt är klart.
 
Ha en fin dag !
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Syren och skolavslutning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *