Skolavslutning

  
Jag har laddat många år för den här dagen, när sista barnet ska sluta i byskolan. Nu är den här och jag ska njuta.
 
När jag var 8 år gick jag i samma skola och min skolavslutning i 2:an innebar att jag fick sluta den skolan och börja i staden för mina föräldrar skildes…då visste jag inte att jag skulle få komma tillbaka några år senare . För mig innebär skolavslutning och denna skola med by oerhört mycket. Jag har så starka minnen från min barndom.
 
 
 
 
Så idag packar jag näsdukar och ska verkligen njuta av sista skolavslutningen i den underbara skolan. Alla minnen vi har där kan ingen ta ifrån oss. Det bär jag med mig hela livet. 
 
 
 
Jag ska fota lite bilder på oss och på skolan så får vi visa det ikäll eller imorgon. Här hemma här huset städat och piffat.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Skolavslutning”

  1. God morgon 🙂
    Hoppas ni har tur med vädret och att det blir en fin avslutning. Kan tänka mig att där är mycket känslor som bubblar idag.
    Kram så länge

  2. Hej Lotta! Det var många år sedan mina flickor slutade skolan men känslan finns kvar…ha en underbar dag och låt livet sjuda i hjärtat/ kram mia

  3. Det var en av de mysigaste och mest inbjudande miljöer jag sett på länge. Sommarmys var ordet 🙂 Otroligt fina foton! Vad glad jag är att jag hittade hit. Kram från en ny läsare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *