Längtar tillbaka till Skottland

 
 
Idag verkar det bli lite ruggigt väder, då tänker jag på en av dagarna i Skottland när det regnade. Saknar Scottish moment och allt de gjorde för mig där. 
 
 
Kläder och skor här
 
 
Jag kollar nästan aldrig väder, för mig spelar det inte så stor roll för jag anpassar mitt jobb efter var det erbjuds. Men i Skottland hade Sharpman gett mig kläder som jag ska utvärdera och fotografera. Regnställ från Fjällräven och underbara Han wag vandringskängor med en sula av flexsystem och sköna ullstrumpor. Å himmel vad skönt det var att gå i dem. Om man är rätt klädd är det en baggis att vara ute och jag älskar uteliv.
 
 
Så fick jag se vyer som i en saga och då gör det inget att vädret är lite dåligt, allt känns ändå så overkligt vackert. 
 
 
Idag ska jag egentligen fota ett trädgårdsreportage men jag tror vi får skjuta på det, jag ska vara ute i trädgården och om det regnar så är det inte farligt. Sedan ska det packas för reportage i Dalarna.
 
 
Sedan fick jag ett mail att tidningen Lantliv att de gillar min instagram, å så glad jag blev då. På instagram visar jag mitt liv lite rakt upp och ner.
 
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Längtar tillbaka till Skottland”

  1. Alltså jag tror jag måste åka till Irland någon gång! Så galet vackert.
    Jag tycker det är härligt med uteliv jag med, särskilt om man har bra kläder.
    Klart att Lantliv gillar dig på IG, det gör ju vi också!
    Kram

  2. Vilket härlig "vindpinad" bild på dig i regnställ:) Bättre reklam för de kläderna kan de inte få då man ser att du stortrivs trots vädret 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *