Iväg på fest

 
Topp och byxa MQ
 
 
Ikväll ska jag iväg på fest med min man, det är en av mina närmsta vänner och hennes man som fyller 40 år och det härliga med det är att jag får träffa mitt tjejgäng. Vi har hållt ihop från lågstadiet och det är partytjejerna som står mig närmast. 
 
 
Skor Scorett
 
 
 
 
Lite bilder på min outfit bjuder jag på…

 
 
 
 
Så en bild på förmiddagens outfit också :)) vi har börjat måla hönshuset och det blir så fint.
 
 
 
Ha det så bra
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Iväg på fest”

  1. Britt Thormeyer

    Lika fin med eller utan pensel,hoppas ni hade kul på festen.Du är en sån härlig person,=).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *