Hesselby slott

 
Jag försöker att ta mig tid till livet, hitta balansen och inte bara jobba. När man är sin egen är det lätt att man aldrig är ledig. Jag har istället försökt att göra jobbet till roliga resor/saker då och då, så att jag får känna som semester också fast lite mer under hela året. Fast denna gång är det bara semester. Så imorgon packar jag och mamma bilen och åker till Stockholm en natt. Vi ska bo på Hesselbyslott  i Arja Saijonmaa rum som hon inrett och jag ska visa henne Zeta, Ulriksdal, Hagaparken tex. Vi ska bara besöka mysiga ställen, äta lunch och inte springa i en massa ”affärer”. Det är min morsdagpresent till henne. Mamma finns för mig alla timmar på dygnet, hon ställer upp på mig jämt, så jag vill ge lite tillbaka. 
 
Vi har aldrig varit borta bara hon och jag en natt på hotell, så det ska bli underbart. Det är hon verkligen värd min lilla mamma som inte unnar sig så mycket.
 
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Hesselby slott”

 1. Hej Lotta!
  Så snäll du är som tar med din mamma på en liten semestertripp. Det tror jag inte att det är många som gör. Hade jag haft en bra relation med min mamma så hade jag velat göra det samma. Hon är nu borta sedan många år.
  Kram M

 2. hej hej sötaste lilla lotta!
  vilken underbar present och vad härligt att redan innan bestämma att man skippar affärerna och bara njuter i stället.
  vilka fina bilder på barnen och skolavslutningar ÄR verkligen både fina och vemodiga och lite småsorgliga så där…och samtidigt såååå härliga och bubblande lyckorusroliga..;)
  min lilla kille har ju tagit studenten och jag tror knappt det är sant. vart tog åren vägen?
  ha en fin dag nu!
  kram katarina

 3. Låter fantastiskt mysigt! Hoppas att ni får ett härligt dygn i Stockholm! Jag har aldrig varit på Zetas, skulle såå gärna vilja komma dit, har hört så många fantastiska saker!

  Kram Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *