Tänka positivt

 
Jag tänkte på det där hur man tar livet, att det är du som styr ditt eget huvud och hur du ska tänka. Det banne mig inte lätt alla dagar, ibland orkar man inte. Men jag vaknar de flesta dagar med att känna glädje, glädje att få leva och uppleva och jag är nyfiken. 
 
 
 
 
 
 
Jag försöker att inte oroa mig över saker och jag tar ofta dagen lite som det kommer men jag har en väl planerad lånsiktig planering för att skapa lugn och ro. Idag är det dags att fixa naglarna och göra reportage på en gård med djur. Det ser jag fram emot.
 
Hoppas du får en fin dag! Idag tipsar jag också om att BOOZT startar sin stora SOMMAREA, såg tex att de hade fina bikinis. 
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Tänka positivt”

 1. Tack för dina ord. Vi behöver ofta bli påminda om att försöka se saker ur en mer positiv vinkel. Inte helt lätt men det är värt att försöka och åter försöka för efter tillräckligt många försök är det möjligt se och känna lite av den positiv känsla. Men det bästa är att möta människor som är positiva och kan sprida sin positiva energi. Tack Lotta!

 2. Gun Johansson Holmberg

  Hej Lotta..!!
  Vilken trevlig blogg Du har..!!!
  Har Du något tips på hur man kan få tag på den supersnygga jackan Du har från Sharpman..?? Jag bor i Dalarna/Falun och är jättesugen på just den snygga jackan…
  Ha en fortsatt bra dag..!!
  Hälsningar Gun Johansson Holmberg

 3. Så sant!! Nu har jag läst ikapp de senaste dagarnas blogginlägg här och fått lite inspo igen! Behövs för vi har gjort om på övervåningen äntligen och det är inte klart än men det blir fint. Nu tar jag rast och läser fyra årstider 🙂
  Jättefina outfit bilder på dig!
  Kram från Skottland! 🙂

 4. Ja visst är det så! Jag kan inte låta bli att tänka på min morfar som slitigt så och jobbat med jordbruk hela livet och som trots att det varit tuffa tider ibland alltid haft en sådan positiv syn på livet. Min mamma frågade honom vid något tillfälle att om han hade fått leva om sitt liv hade han då fortfarande velat ha samma yrke trots allt slit. Ja svarade han bara och menade att det alltid varit en sådan glädje att få stiga upp på morgonen och följa årstidens gång. Fint tycker jag:)

 5. Precis så är det. Om du tänker positivt så blir du positiv. Om du tänker negativt så lägger du fokus endast på det negativa och då missar du det positiva.
  Just det kallas för lagen om attraktion och är något som jag jobbar väldigt mkt med. Försöker lära ut det till en kär kollega som inte alls mår så bra just nu. Det är svårt att vända sitt tänkande men det är värt det.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *