Odla hemma

 
Jag längtar tills min man får semester, det blir på måndag och sedan fem veckor framöver. Det är lättare då,  för då kan han vara uppe på kvällarna med oss och det är ju så skönt att vara tillsammans. 
 
 

Vi gillar att odla lite, mest för det är avkopplande men också roligt att få äta sin egen mat. Två gurkplantor kommer ge massor av gurkor. 

 
 
Allt är i pallkrage så inte sniglarna kommer och käkar upp det.
 
 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av solen, det är väldigt hett inne också så det är lika bra att gå ut 🙂
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Odla hemma”

 1. Så skönt, jag jobbar 2 till för att sedan hoppas på sol i 3v 🙂 kul med odlingen, jag är så otroligt dålig på sånt där, kan knappt så blommor -.-

 2. Oj vad stora dina gurkor är! Mina har inte hunnit långt, men jag planterade dem rätt sent.
  Att plantera i pallkrage är ingen säkerhet mot sniglar, vilket jag trodde. Min sallad blev helt förstörd av 4-5 stycken sniglar som smugit sig in.
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Elle

 3. Att odla är underbart! Har dock inte odlat så mycket i år då jag ska in på förlossningen snart och finns nog inte så mycket ork och tid efter det. Men nästa år ska jag fixa en massor :)Härligt att få odlat. Kram

 4. Tar sniglarna sig inte upp i pallkragarna? Jag har ju sett sniglar krypa ner för förrådsväggen hemma. Har du behandlat kragarna på ngt sätt mer än målat de?
  Nästa år måste jag odla mer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *