Kantareller

 
Har du verkligen hittat kntareller redan? ja det fanns, så här mycket blev det på vår lilla tur. Det blev ett bildbevis för att någon tyckte det var lite tidigt. Finns gott om det ute i hagarna.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Kantareller”

 1. Jag och gubben hittade 2,5 l ikväll!!! Har aldrig sett så många gula kantareller förut!! Jätterolig kväll som avslutades med kvällsmat vid en sjö med gula näckrosor. Livskvalitet!!!!!!
  Ha det bäst
  Kram B

 2. Visst är det ljuvligt med de första kantarellerna, såg att de var på väg upp på landet förra helgen. Nu till helgen kanske det blir lagom att skörda, då blir det kantarellmacka, mums.
  Med vänlig hälsning, Agnetha "agge" Johansson

 3. Igår när jag var ute på photohoot med min vän Frida så skrek hon plötsligt rakt ut KANTARELLER! Hon fick väl knappt en hand full kantareller men var överlycklig för det var första gången hon hade hittat kantareller i Skåne trots 15-20 år i Skåne (undrar så var hon har letat någonstans för Skåne brukar bjuda på rätt mkt svamp).
  Sen plockade vi lite vildhallon och några blåbär. Kändes verkligen som en sommarkväll trots att det allt var lite kallt.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *