Hej då Lysekil

 
Vi varit i Lysekil två nätter, ska visa bilder när vi landat här hemma. Det har varit toppen och jag älskar vara vid havet, vid kusten. Jag har jobbat och gjort reportage men resten av tiden har jag varit med familjen. 
 
 
 
Det räcker ofta några nätter att fylla på med energi att göra saker sedan mår man bra av att bara vara hemma och greja.  Vi har bott på vandrarhem denna gång med frukost och egen dusch m.m och det är kul att göra olika saker tycker jag. Hoppas ni har det bra, 
 
Vi hörs senare fina bloggisar
Kram Lotta
 Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Hej då Lysekil”

 1. Jag tycker det är härligt att läsa om någon som är hemmakär, det är jag med. Nu har vi visserligen husvagnen där vi spenderar semestern men det är nästan också som att vara hemma.
  Ni verkar ha det så himla gott och stor glädje av att bara vara tillsammans, det är fint.
  Kram

 2. Hej!
  I detta nu pågår ett folkmord av palestinier. Det kanske kan kännas att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skrickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *