Första kvällen i Lysekil

 
Första dagen i Lysekil parkerade vi bilen och höll oss runt vandrarhemmet. Mina barn är duktiga på att följa med och brukar tycka det är roligt med det vi hittar på.
 
 
 
 
Sonen ville fiska krabbor och vi solade oss. Tjusiga dottern hade snyggväskan med :)) som hon lånat av sin mamma. 

 
 
 
Min familj är inte så rastlösa som mig, jo sonen han vill hitta på något hela tiden. Annars så nöjer de sig med att mest gå omkring och bara ta det lungt. Det är bra för mig för då får jag njuta av en sak i taget. Jag är mer att jag vill hinna se mycket och då är det lätt att det blir stressigt istället. På kvällen hade vi picknick på ett berg, supermysigt. Sedan somnade vi gott i våra sängar och jag skulle upp och jobba dagen efter. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Första kvällen i Lysekil”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *